Kredi Kartı Kampanyaları 2021

Bankaların Güncel Kredi Kartı Kampanyaları

Günlük yaşam içerisinde sıklıkla kullanılmakta olan kredi kartları bankalar tarafından müşterilerine belirli limitlerle sunulmuş olan bir ödeme aracıdır. Bu kredili ürün bankanın tahsis etmiş olduğu rakamlarda bankayla anlaşması olan üye iş yerlerinde POS ile alışveriş yapma olanağı sunarken taksitli alışveriş yapma, alışverişlerde puan toplama gibi ayrıcalıklarında elde edilmesine olanak sunmaktadır.

Bir çeşit borçlanma yöntemi olarak da ifade edilen kredi kartları belirlenen limitlerle alışveriş yaparken aylık olarak ödeme kolaylığı sunmaktadır. Çeşitli taksit imkanı ile yüksek tutarlı alışverişlerin de nakit ihtiyacı olmadan yapılmasına olanak sunan bu ürün, alışverişlerin daha ayrıcalıklı olarak yapılmasına olanak sunduğu için oldukça ilgi çekmekte ve neredeyse her bir tüketicinin birden fazla kredi kartı bulunmaktadır.

Günümüzde pek çok tüketicinin birden fazla kredi kartı sahibi olduğu düşünüldüğünde bankaların düzenlemiş olduğu Kredi Kartı Kampanyaları 2021 yılında da ilgi görmektedir. Güncel kredi kartı kampanyaları kredi kartı ile alışveriş yapılmasını avantajlı hale dönüştürürken bu kampanyalar ile ekstra puanlar kazanabilmekte, indirimli alışveriş olanaklarından yararlanabilmekte ve alışverişlerin daha fazla taksitlendirilmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca taksit erteleme seçenekleri ile de ekstre tarihindeki ödeme tutarlarında düzenlemeler yapılabilmektedir.

2021 Güncel Kredi Kartı Kampanyaları

Kredi Kartı Kampanyaları 2021 yılı avantajları ile kredi kartı kullanımlarını daha ayrıcalıklı bir hale getirmek mümkündür. Alışverişlerden puan kazanmayı sağlayan ya da indirimli alışveriş yapılmasına olanak sunan güncel kredi kartı kampanyaları alışverişlerden kar elde etmeye yardımcı olmaktadır. Market, giyim, akaryakıt, elektronik ve eğlence gibi pek çok farklı kategorilerde düzenlenen bankaların kredi kartı kampanyalarını takip ederek yüksek tutarlarda puanlar kazanılabilmektedir. Daha sonrasında bu puanları ise alışverişlerde kullanarak avantaj elde edilebilmektedir.

WorldCard Kredi Kartı Kampanyaları 2021

Temassız ödeme çözümleri ile alışverişlerdeki ödemelerin kolaylıkla gerçekleştirilmesine olanak sunan WorldCart Kredi Kartı Kampanyaları 2021 seçenekleri ile kullanıcılarına güvenli alışveriş olanağı sağlarken aynı anda ayrıcalıklı alışveriş yapma şansını vermektedir. Yapı Kredi WorldCard aracılığı ile yapılan alışverişlerden 1.000 TL’ye kadar puan kazanmak ve alışverişleri bedavaya getirmek mümkündür.

Çeşitli markalar ve sektörler ile iş birliği yapan Yapı Kredi Bankası, yapmış olduğu iş birlikleri sayesinde alışverişlerde artı taksit, Wordpuan kazanma ve indirim elde etme olanakları sağlamaktadır. Böylece nakit ihtiyacı duymadan alışveriş yaparken çeşitli ayrıcalıklar ile alışverişlerden puan kazanmış olunmaktadır. Özellikle otomatik ödeme talimatı veren kart sahipleri 100 TL’ye kadar puan kazanabilmektedirler.

Bonus Kredi Kartı Kampanyaları 2021

“Bedavası En Bol Kredi Kartı” sloganı ile çeşitli kart seçenekleri ve kampanyaları içerisinde barındıran Bonus Kart, alışverişlerde 500 TL’ye varan bonus puan kazanma şansı sunmaktadır. Akaryakıt harcamalarından tatil alışverişlerine seyahatlerden elektronik alımına kadar pek çok alışverişte kazandıran Bonus Kart, bedava alışveriş yapma ayrıcalıkları ile Kredi Kartı Kampanyaları 2021 güncel listesi içerisinde oldukça dikkat çekmektedir. Alışverişlerde bonus kazandıran kart ile harcamalar yapılırken aynı anda artı taksit imkanı da elde edilebilmektedir.

Axess Kredi Kartı Kampanyaları 2021

Axess Kredi Kartı Kampanyaları 2021 seçenekleri içerisinde en dikkat çeken avantajı ile ilk yıl kredi kartı aidatı almamaktadır. İlk bir yıl içinde kredi kartı aidatı ödemeden ayrıcalıklı olarak kampanyalardan yararlanmak mümkündür. Chip para, indirim ve artı taksit olanaklarına sahip Axess, mobil uygulamaya özel kampanya seçenekleri ile daha ayrıcalıklı alışveriş yapma olanağı sunarken ayrıca ekstra Chip para kazandırmaktadır.

CardFinans Kredi Kartı Kampanyaları 2021

Günlük harcamaların daha avantajlı hale gelmesine olanak sunan CardFinans, ekstra taksit olanakları ile kullanıcılara ayrıcalık sunmaktadır. Tek çekim yapılmış alışverişlerin faizsiz olarak daha sonrasında 3 taksite bölünmesine olanak sunan kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verildiğinde 45 TL’ye kadar puan kazanmak mümkündür.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.